SISTE INNSPURT

Heisann! Da kan jeg ENDELIG si at jeg er ferdig med alle eksamener og hele den videregående skolen! Det er helt herlig å tenke på at jeg har sommerferie, og ferdig med hele 13 års skolegang. Nå kan skuldrene senkes, og for første gang på lenge kan jeg virkelig slappe av og kose meg. 

Angående eksamenene så følte jeg selv muntlig og norsk skriftlig gikk veldig bra. Naturforvaltnings eksamen derimot, følte jeg ikke gikk særlig bra. Etter treningsøkten forrige uke, endte jeg opp med å bli ganske syk. Sykdom og eksamen sammen, er ikke akkurat en god kombinasjon. Men men, jeg får bare legge det bak meg og krysse fingrene for at jeg i alle fall har skrevet noe fornuftig. At the end of the day, så er jeg FERDIG! Og det er nettopp det jeg skal fokusere på nå.


Bilder fra forberedelsesdagen til naturforvaltnings eksamen.

Er dere ferdig med eksamenene for i år?

DET Å KOMME I GANG

Hei! Gårsdagens treningsøkt verker i både lår og hals. Kroppen er nok i et slags sjokkstadiet etter første ordentlige treningsøkt på et halvt år. Det gjør vondt å gå i trappa, bøye seg ned, og stemmen er snart borte. Også rett før muntlig eksamen! Typisk min flaks, haha. Jaja, har jo en uke igjen til selve eksamenen så satser på at det går over til da. Neste treningsøkt er allerede i morgen. Jeg og Karoline skal prøve å løpe annenhver dag, og da er det greit å sette lista fra dag en. Jeg har funnet ut (som jeg egentlig visste fra før av) at det handler egentlig bare om å komme i gang. Videre handler det om å gjennomføre de planlagte treningsøktene, selv om du kanskje ikke har lyst til det eller føler for det akkurat den dagen. For hver treningsøkt du gjennomfører som du egentlig ikke har lyst til å gjennomføre, så har du kommet et steg videre.


Et gammelt treningsbilde fra tiden jeg faktisk trente jevnlig.

Trener dere? Eller har planer om å starte?

BIKBOK FREAK

Hei dere! Som flere av dere sikkert allerede har fått meg seg, så startet BIKBOK sommersalget sitt i dag! BIKBOK treffer klesstilen jeg liker perfekt, og dette gjenspeiler seg i klesskapet mitt da jeg tror at i alle fall 80% av klesskapet mitt er BIKBOK klær. Det er bare få andre plagg som er fra andre butikker som Vero Moda, H&M osv. 

I anledning salget, kjøpte selvfølgelig jeg noen godbiter. Dette er plagg jeg har sett lenge på, men aldri tatt meg råd til å kjøpe. Alle disse var til halv pris, så da var det ikke ikke noen tvil – de skulle bli med meg hjem! Jeg er veldig fornøyd med fangsten, og gleder meg til å ta noen av de i bruk allerede i morgen.

Ellers i dag har jeg hatt min første treningsøkt på lenge. Jeg og Karoline har bestemt oss for å begynne å trene sammen, og åpnet prosjektet med 4,8 km. Akkurat nå er beina mine helt gelé, så jeg kan se for meg at det er en stk støl jente på skolen i morgen. 

Noen av dere som har handlet på BIKBOK i dag?