MASTERCHEF NORA

Hei! I dag sov jeg lenge, for første gangen på lenge. Det har blitt mange tidlige morgener i det siste, også i helgene, i og med at jeg har mange baller i lufta om dagen. Etter en god natt søvn, gikk jeg bort til tannlegen. Jeg var vel ikke tilbake hjemme før litt utpå dagen, så da satte jeg meg ned å studerte litt. Jeg merker virkelig viktigheten med å strukturere hverdagen på dager uten forelesning, for om jeg ikke setter meg ned tidlig så flyr bare dagen forbi. 

Ellers har jeg lagd middag til familien i dag. Jeg valgte en av FOTBALLFRUEs oppskrifter, nemlig baconsurret kyllingfilet med grønnsaksmuffins. På siden lagde jeg også litt brokkoli og blomkål pure. Denne matkombinasjonen er kjempe god! Anbefaler dere å prøve den.

Nå skal jeg vende nesa ned i studiebøkene igjen for å prøve og bli ferdig med notatene fra mandagens forelesning. Håper dere har en fin dag så langt!
Hva har dere spist til middag i dag?

HER STUDERER JEG

Hei! En hel sommer har gått siden sist, og jeg kjenner det klør litt i fingrene etter å kunne skrive litt igjen. For en uke siden startet jeg på skolen etter en bråomvending i sommer. Egentlig skulle jeg starte på et universitet, men jeg ombestemte meg midt i sommerferien og søkte heller på Norges Helsehøyskole. Her skal jeg gå i ett år, også får vi se hvor studiene tar meg videre etterpå. Skolen ligger i Oslo, så foreløbig pendler jeg innover til hovedstaden to til tre dager i uken alt etter hvor mange forelesninger jeg har. Pendlingen går helt greit, men jeg kjenner det skal bli godt å få redusert pendlertiden fra 1,5 timer til 15 minutter. Jeg og kjæresten har nemlig fått oss leilighet, hurra! Den ligger i nærheten av Oslo, og vi gleder oss så mye til å få vårt eget sted. Når sant skal sies, eier vi ikke stedet da vi skal leie. Men vi vil iallefall bo alene, må lage vår egen mat og vaske våre egne klær. Det kommer til å bli så bra!

Foruten studiene, så går mye av tiden om dagen til å kjøpe inn ting og møbler til den nye leiligheten. Leiligheten er på litt under 50kvm, så det er ikke plass til hva som helst. Vi må derfor tenke nøye gjennom hva vi kjøper, slik at vi ikke for eksempel kjøpet en sofa som ender opp med å ta hele plassen i stua.

Flere som er i gang med studietilværelsen?