TWO DAYS UNTIL

Hei dere! Nå har jeg akkurat inntatt denne frokosten: glutenfrie vaffler med nutella og jordbær. Mmm! Den perfekte pugge-frokosten. Om to dager så har jeg min første eksamen på høyskolen. Ææ, tenkt det da! Det er litt skummelt, samtidig som jeg gleder meg til å finne ut hvordan det er. 

I dag står anatomi og det endokrine systemet på planen. I morgen må jeg gjennom kjemi, cellebiologi og histologi. Det blir noen travle to dager nå, men det blir også gøy å se hvor mye jeg får lært.
Hva skal dere i dag?

MACBOOK PRO

Hei dere! Nå har jeg herved gjort årets investering! På mandag kjøpte jeg meg en Macbook Pro med retina skjerm. Nå er mine Packard Bell dager endelig over! Nå som studietiden min er godt i gang funket det ikke å ha en bærbar datamaskin som brukte over et kvarter bare for å skru seg på, eller tyve minutter på å åpne en powerpoint. Nei, da ville jeg kastet bort utrolig mye tid som jeg egentlig burde investert i pensumlesing. Så da var det bare å åpne lommeboka, og kjøpe en virkelig god datamaskin.

Er den ikke fin? Jeg synes at Mac Air blir for tynn og Macbook Pro blir for tykk, så denne Macbook Proen med retinaskjerm er den perfekte mellomtingen! Det er en del å sette seg inn i når man går fra en vanlig bærbar datamaskin til en mac, men jeg kommer raskt inn i de nye knappene og funksjonene. 

Nå har jeg i alle fall ingen unnskyldning for å ikke kunne blogge bra! Jeg tenker å starte litt ordentlig igjen etter jeg og kjæresten har kommet inn i ny leilighet og etter jeg har hatt oppkjøringen (ja, denne er snart!). 
Er dere tilhengere av mac eller bærbar datamaskin?