SØNDAGSFØLELSE PÅ EN MANDAG

Hei fra syvsoveren! Etter en lang jobbhelg, var det ikke noe som kunne få opp denne jenta i morges. Det var så godt å få sovet ut litt, i og med at jeg åpnet begge dagene i helgen. På skolen har vi midt-terms uke, som egentlig betyr at vi skal ha midtveis-eksamener. Lucky me har bare eksamen i ett emne (som forresten ikke teller på den avsluttende karakteren), så jeg tenkte jeg skulle bruke denne uka på å lade litt batterier og ta igjen det jeg henger etter med på skolen. 

SONY DSC
Mål for uka: spise litt sunnere, ta alle kosttilskuddene mine og drikke nok vann! Når jeg jobber helg er jeg alt for dårlig til å gjøre alle tre punktene, og da føler jeg meg alltid halvdårlig søndagskveld. Ikke bra i det hele tatt, skjerpings! 
Håper dere alle får en strålende mandag♥
 

EN KAFFE I HØSTVÆRET

SONY DSC

Hei dere♥ Etter skolen i dag tok vi oss en etterlengtet kaffe på Aker Brygge. Det merkes virkelig at høsten har kommet for fullt! Til og med i boblejakke og gode høstsko så fryser jeg. Det skulle nesten ikke vært mulig, haha! Heldigvis hadde de gode varmelamper på Starbucks, så der var det lunt, godt og varmt. 

SONY DSC

Min all-time favorite: Latte Macchiato! Jeg har fremdeles ikke funnet en kaffe som slår den, både i varm og i kald form♥ Etter kafè besøket tok vi t-banen opp til Sognsvann. Jeg har fremdeles ikke vært der, selvom jeg har bodd i Oslo i over ett år nå. Det var såå fint der! Nå kom vi dit ganske sent, akkurat når det begynte å bli mørkt, så vi dro egentlig bare opp for å se hvordan det var der. En ordentlig tur får vi heller gå en annen gang. 

SONY DSC

Nå skal jeg slappe av resten av kvelden, før det blir skole igjen i morgen. 

♥ Nora

MUSTHAVE’S TIL HØSTEN

grå ullgenser HER, Timberland sko HER, UGG votter HER, Kristine 2 skinnjakke HER, sokker HER, rød jakke HER, rød cardigan HER, UGG tøfler HER, ullpledd HER, kopp HER, kapselmaskin HER, og flanell sengetøy HER.

Åh, jeg vet ikke med dere, men høst tror jeg faktisk er favorittårstiden min! Store ullgensere, kakao, pledd og innekos ♥ Jeg har plukket ut et knippe av mine absolutte musthave’s til vinteren, hva er dine musthave’s til høsten?