17. mai i hovedstaden

Hei dere, og gratulerer med dagen! I dag har jeg tatt en velfortjent eksamenslesingspause, og feiret dagen med de fineste menneskene jeg vet om. Vi startet med å kle på oss finstasen, for så å ha en skikkelig 17. mai-frokost! Det er faktisk nesten første gang jeg har vært med på en skikkelig 17. mai-frokost, hvis jeg ser bort fra i fjor. Elsker sene og store frokoster og kvalitetstid med de beste ♥

Processed with VSCO with c1 preset

Etter frokosten tok vi t-banen ned til sentrum hvor vi trasket rundt så og si overalt. Det er jo veldig mye å se på i Oslo på 17. mai! Vi gikk blant annet gjennom Grønland hvor det var boder med mat og andre ting de solgte. Vi gikk også opp til slottet og “hilste” på kongen og kongefamilien. Det ble også kjøpt en is (ja, det ble faktisk bare en!) i løpet av dagen. 

SONY DSC Processed with VSCO with c1 preset

Etter mange timer med gåing hadde vi reservert et bord på Big Horn Steak House, så vi møtte noen fra A sin familie der. Der spiste vi supergod mat og koste oss masse! Og vet dere hva den beste delen av dagen var? Komme hjem, ta av seg bunaden, og slenge seg ned i sofaen, haha! Misforstå meg rett, jeg er kjempe glad i å gå i bunad, men etter en lang dag med bunad og bunadssko (spesielt sistnevnte) er det veldig deilig å kunne hoppe inn i joggebuksa og tenke “Yes, dette har vært en god dag!”.

SONY DSC Processed with VSCO with lv01 preset

Håper dere også har hatt en fin feiring ♥