Det beste med 2017

Jeg kom inn på drømmestudiet! Nå skal jeg begynne på mitt andre år på studiet og kunne ikke vært mer fornøyd. Jeg forberedte meg egentlig på å sette med tilbake på skolebenken og ta opp masse fag, men var så heldig at det ble noen ledige plasser. Jeg må fremdeles klype meg litt i armen for å forstå at det er virkelig.

Jeg lærte viktigheten av kvalitet fremfor kvantitet. Før kunne jeg gå på salg og jakte etter varer kun for å kjøpe på salg. Jeg handler fremdeles på salg, men kun varer som jeg vet med meg selv at jeg også hadde vært villig til å kjøpt på fullpris. Jeg vil ikke tenke på hvor mange ting jeg har kjøpt, som jeg aldri har endt opp med å brukt. Nå er det slutt på å kaste penger ut av vinduet!

Vi kjøpte oss ny bil! Etter to år med “arvet” bil og intens sparing, kunne vi endelig kjøpe oss en ny bil! Selv om bilen var en bruktbil, så var den svært godt vedlikeholdt og kilometerstanden var lav, så vi kunne ikke vært mer fornøyd. Elsker å kjøre den!

SONY DSC Processed with VSCO with a6 preset

Jeg ble kvitt akne. Etter 10 år med mye akne problemer ble jeg endelig kvitt de værste utbruddene. Selvfølgelig kommer det en kvise i ny og ne, men det er ikke i nærheten av hva det var før. 

Jeg gjenopptok kontakten med tidligere venner. Situasjoner oppstår, noen flytter og andre havner i tidsklemma. Uansett årsak så hender det at man mister kontakten med mennesker man egentlig ønsker å ha et nært forhold til. I 2017 fikk jeg endelig oppklart ting og gjenfunnet kontakten med flere venner fra fortiden. Og det er jeg så utrolig glad for!

Jeg lærte meg at noen ganger så trenger jeg å ha fri. Det å jobbe og dermed tjene penger er lurt, sunt og fint, men noen ganger MÅ man prioritere å ta seg litt fri. Jeg trenger tid med kjæresten, venner og familie, og kanskje aller viktigst; jeg trenger tid til meg selv. Dette er mitt viktigste fokuspunkt for 2018.

Vi kjøpte ny sofa til mamma. Dette er kanskje et litt rart (?) punkt for mange, men for oss som familie så betyr dette å kunne dele flere familestunder sammen. Sofaen har alltid vært et samlingspunkt for oss, men ettersom familien har vokst har det ikke blitt plass til alle. Nå derimot er det plass til mange!

Hvilke opplevelser i 2017 synes dere var de beste?