Ferien går videre

Hei! I dag pakker vi sakene våre og drar til svigers! Det blir ikke akkurat den lengste reiseveien da de faktisk bor i samme by som min side av familien. Likevel blir det veldig hyggelig å få tilbragt litt tid med de også. Jeg har derfor brukt dagen så langt på å pakke bagen på nytt, og fått lest meg opp litt på neste eksamen. Vi blir hos dem fram til torsdag, før vi vender hjem hit igjen. Vi har begge noen jobbdager foran oss mot slutten av påska, så vi må prøve og kose oss mest mulig de fridagene vi har. Nå ser jeg frem til en lang kveld med god mat, prating og avslapning!

SONY DSC Processed with VSCO with a5 preset

SONY DSC Processed with VSCO with a5 preset

Hva er deres planer for resten av påska?

Dette kjøper jeg…

… på Starbucks: Caramel Macchiato eller Iced Caramel Macchiato.
… på Kino: popcorn, melkesjokolade og fersken iste.
… på Victorias Secret: cheeky truser og nattøy.
… til jul: strømpebukser og masse gaver. 
dagen derpå: Ben & Jerrys Half Baked iskrem.
… på Big Bite: grov sub med Kylling Fajitas.
… av melk: Q-meierienes hel melk.

SONY DSC

… på Cubus: kosedresser, nattøy og undertøy.
… på internett: klær, reiser og sko.
… når jeg har bursdag: Spoon Cake fra Deli De Luca.
… på skolen: kaffe latte, havregrynsgrøt eller jordbærsmoothie.
… til morsdagen: gaver og blomster.
… til lange bilturer: kanel griffler, fersken iste og sørlandschips.
… på H&M: mascara.

SONY DSC

… av ullklær: Kari Traa.
… på julesalget: så og si all julepynt fra Hadeland glassverk.
… til påske: Freia fylte påskeegg i lilla kartong. 
… av frliuftslivklær: det meste fra Bergans.
… på idrettsarrangementer: Pepsi Max.
… på Nelly: sko og nattøy.
… av treningstøy: det mese fra Nike.
… til skolestart: penner, markeringstusjer og pensumbøker.
… av sminke: Bare Minerals på Coverbrands.

Den første ferien på flere år

Hei dere ♥ Nå er det for de fleste av oss E-N-D-E-L-I-G påskeferie! Og det er den første ferien på lenge hvor jeg faktisk har ferie. Som student er det jo slik at man ofte bruker feriene på å legge seg opp litt ekstra på inntektsfronten, men denne ferien skal jeg faktisk kun jobbe i to dager. Det skal bli så fint å endelig kunne ta det litt med ro, rydde og vaske litt, og lese til den ene eksamenen jeg har i april. Akkurat nå står MacGyver på skjermen, og alle ligger med hver sin dyne i sofaen og tar det helt med ro. Om ikke lenge tenkte vi at vi skulle gå oss en tur. Det er jo så fint vær i dag! Sola står på for fullt, og for første gang i år føler jeg at våren er på vei. Senere i dag skal jeg møte en venninne fra ungdomsskolen. Da skal vi ta oss en tur på kino.

SONY DSC Processed with VSCO with c1 preset

Hva er deres planer for dagen?

Min ønskeliste til påska

For oss studenter startet påska i går, og det var såå godt! Nå kjente jeg at det virkelig var på tide å ta det litt med ro og lade batteriene. Påska er virkelig en av mine favoritt ferier (etter jula… og sommeren, heh!), så jeg ser virkelig frem til mange fridager sammen med kjæresten, familien og svigerfamilien. Uansett hvilke planer man har for påska, om man skal på fjellet, til syden eller bare være hjemme, er det noen ting man i mine øyne bør ha med seg uansett hvor man skal. For meg er det “obligatorisk” å ha litt påskepynt, bordspill, strikketøy, en god bok, koseklær, turklær og godteri. Her er noen av mine ønsker til påska!


Potte fra Kremmerhuset her, melkesjokolade fra Europris her, kubbelys fra Kremmerhuset her, stringtruse fra nelly her, kosesokker fra Cubus her, kylling servietter fra Nille her, påskeegg fra Kremmerhuset her, “stor i kjeften” spill fra ARK her, jakke fra Bergans her, påskehøne stor fra Kremmerhuset her, pysjamas fra Victorias Secret her, smash fra Europris her, kanin servietter fra Nille her, garn fra strikkenett her, nattkjole fra Cubus her, påskehøne liten fra Kremmerhuset her, ullundertøy fra Kari Traa her, kvikk lunsj mini fra Nille her, BH fra nelly her, sørlandschips fra Europris her, “votter” bok fra ARK her, kjole fra nelly her, påskeegg servietter fra Kremmerhuset her, “sequence” spill fra ARK her,  eggeform silikon fra Nille her, telys fra Nille her, strikkepinner fra strikkenett her, og “ta vare på deg selv” bok fra ARK her.

Hva ønsker du deg til påske?