Mine beste investeringer – dunkåpe

Hei! Da nærmer vi oss slutten på påskeferien for denne gang. Jeg har hatt noen fine dager med full avslapning, og har ladet opp til eksamen som er om to små uker. Her om dagen investerte jeg i noe nytt, nemlig en ny dunkåpe! Den forrige vinterjakken jeg hadde var full av hull i lommene, glidelåsen hadde sluttet å fungere, og den var generelt ganske slitt. Denne gangen valgte jeg å gå for en Bergans dunkåpe. Hovedårsaken er at jeg vet at den holder meg god og varm. Jeg har en jakke som så og si er prikk lik dunkåpen, bare at jakken selvfølgelig er kortere og i en annen farge enn det dunkåpen er. Den jakken har jeg aldri vært kald i, og derfor tenkte jeg at samme modell var perfekt som kåpe også.

Dunkåpen er i fargen svart og jeg har den i størrelse L. Både fargen og størrelsen var egentlig litt tilfeldig, i og med at jeg kjøpte den på finn.no og det var akkurat denne som var tilgjengelig for den prisen jeg ønsket å kjøpe for. Fargen svart passer jo til alt, og selv om jeg vanligvis bruker M så synes jeg det er godt at denne kåpen er litt stor slik at jeg kan få plass til en stor ullgenser eller hettegenser under om vinteren. Grunnen til at jeg kjøpte den brukt på finn.no, og ikke kjøpte en ny en fra butikken, er at mange mennesker kjøper klær og så viser det seg at de aldri bruker de. Denne jakken var brukt få ganger og var dermed som ny! Hvorfor skal man ta betale flere tusen kroner for en slik jakke når man kan kjøpe den for noen hundrelapper i stedet for?

Jeg gleder meg masse til å ta kåpen i bruk til høsten! Jeg har allerede brukt den noen få ganger, men nå som våren begynner å komme så tviler jeg på at den blir brukt så veldig mye mer akkurat i vår. Nå skal jeg prøve å nyte den siste feriedagen og lese litt videre til eksamen.

Hvilken vinterjakke/vinterkåpe har dere?