Dette gleder jeg meg veldig til!

I dag er den første offisielle dagen jeg kan kalle meg for en håndballspiller igjen! Jeg og laget mitt skal på en håndballcup hele helga. Det tar bare en time å kjøre dit hjemmefra, så det blir ikke langt å kjøre heller. Det er selvfølgelig hyggelig å dra på cuper langt hjemmefra også, og det er en egen sjarm i det å sove på harde oppblåsbare madrasser i et klasserom med alle andre. Likevel gleder jeg meg litt til å kunne sove i egen seng og slappe av hjemme når kroppen er sliten etter kampene. Kampene varer ikke så lenge i og med at det er cup, men det blir veldig gøy å teste hvordan håndballteknikken er per dags dato!

SONY DSC

Ellers har jeg vært en tur i Oslo i dag. Vi hadde en forelesning på starten av dagen og så har jeg vært på lesesalen resten av skoledagen. Pendlingen går overrasskende fint, men det skal samtidig bli litt godt med fire pendlefrie dager nå ♥ Nå har det jo også endelig kommet litt regn i Fredrikstad! Det har jo vært utrolig varmt og tørt i hele sommer, så nå var det veldig greit å kunne ta på seg den fine gule regnjakka mi igjen og se at gresset faktisk begynner å bli litt grønt igjen. 

SONY DSC

Driver dere med en form for idrett? 

Min ønskeliste til skolestart

Skolestart representerer en ny start for meg. Blanke ark og på tide å gi bånn gass fra dag en! For å kunne gjøre det bra på skolen er det en del ting som må være på plass. Mat og drikke er kanskje det aller viktigste. Jeg ønsker ikke å bruke masse penger på å kjøpe mat og drikke på campus, så da må jeg ha noen drikkeflasker og ulike matbokser. Ellers så trenger jeg en del nytt skoleutstyr som nye penner, markeringstusjer, post-it lapper, korrekturlakk og nye skrivebøker. Dette er jo noe man kanskje må bytte hvert semester eller annenhvert semester, rett og slett fordi det blir oppbrukt. 

lue fra høyer, go youghurtbeger fra tilbords, go salatboks fra tilbords, marc jacobs øredobber fra nelly, day veske fra høyer, malene birger nøkkelring fra høyer, daniel wellington klokke fra høyer, korrekturlakk fra ark, bokholder fra akademika, overstrykningspenn fra clasohlson, refill penn fra chlasohlson, kulepenn fra chlasohlson, nike joggebukse fra getinspired, nike hettegenser fra getinspired, airpods fra apple, lulu’s pennal fra coverbrands, batiste tørrshampoo fra coverbrands, og nike sko fra xxl.

go matboks fra tilbords, holzweiler sjerf fra høyer, nike hettegenser fra getinspired, frozzypack fra coolstuff, ipad fra apple, belte fra bikbok, superflex jeans fra bikbok, sporingsenhet fra elkjøp, powerbank fra elkjøp, drikkeflaske fra swell, notatbøker fra clasohlson, post-it lapper fra clasohlson, skrivebordsorganiserer fra clasohlson, termokopp fra jernia, smykke fra bjørklund, og body butter fra thebodyshop.

I tillegg er det et must for meg å ha behagelige klær og sko når det blir mange timer på lesesalen, samt en tørrshampoo tilgjengelig når man har dårlig tid på morgenen, haha! Siden jeg skal pendle i høst så har jeg også veldig lyst på airpods, en powerbank og en ipad når det blir mange timer på tog, men jeg tror ikke jeg kommer til å prioritere å kjøpe det nå. Kanskje etterhvert? Utenom alt det nødvendige ønsker jeg meg også nye jeans, en klokke, en veske, en nøkkelring, et skjerf, og mye, mye mer.

Hva ønsker du deg til skolestart?

Fjerde semester student

SONY DSC

Hei dere! Da har skolen startet for fullt igjen. Tenk at jeg nå begynner på 4. semester! Det føles egentlig litt rart ut å skrive da jeg synes ikke det er så lenge siden jeg hadde fadderuke og startet på 1. semester. Det er rart hvor fort tiden går! I går var det hovedsakelig informasjon om det kommende semesteret, men i dag startet forelesningene for fullt. Eller, det er kanskje litt misvisende å si fullt når man bare har rundt 8 timer forelesning i uka? Forelesningene er spredt ut over flere dager da, så jeg må nok inn til Oslo ca. 2-3 ganger i uka. 

Jeg har kanskje glemt å fortelle dere at jeg har blitt pendler?! Jeg har flyttet fra Oslo, og bor nå i Fredrikstad. Det gjorde vi av to grunner: økonomi og trivsel. Det er selvfølgelig mye billigere å bo i Fredrikstad enn i Oslo, og vi trives mye bedre på “landet” enn i byen. Hittil har vi vært veldig fornøyde med det valget, men vi får se om det fortsetter når vi kommer noen måneder inn i pendlingen da, haha! Nå skal jeg prøve å få lest litt pensum slik at jeg er forberedt til morgendagens forelesning. I år føler jeg virkelig for å starte lesingen med en gang, slik at jeg slipper å ta skippertak løsninger opp mot eksamen.

SONY DSC

Hvordan har skolestart vært for dere?

Et siste pust i bakken

SONY DSC Processed with VSCO with c1 preset

Hei dere! I dag har jeg hatt sikkelig hvilepuls. I morgen starter den siste delen av sommer-jobbingen, så i dag har jeg prøvd å slappe av maksimalt og lade opp til arbeidsdagene. Om bare to uker starter semesteret igjen. Jeg grugleder meg for å være helt ærlig. Det blir gøy å lese fagstoff igjen, jobbe litt mindre og komme inn i rutiner. Samtidig er det jo selvfølgelig krevende å gå på skole OG ha deltidsjobber på siden. Men det blir nok bra! I tillegg så starter jo håndballsesongen, og jeg starter jo på håndball igjen denne høsten. Det er altså veldig spennende tider framover!

SONY DSC Processed with VSCO with c1 preset

Ellers har jeg vært en tur i Gamlebyen her i Fredrikstad for å trene med en venninne. Der brukte vi appen “stolpejakten”, som egentlig ligner veldig på orientering. På appen så får man et kart over området med prikker som markerer hvor stolpene er. Når man finner en stolpe så er det bare å scanne den inn på appen. Så veldig enkelt egentlig!

SONY DSC Processed with VSCO with c1 preset

Hva har dere gjort i dag?

Innkjøpene fra London

Hei dere! Da tenkte at jeg skulle vise dere innkjøpene fra London turen forrige uke. Det ble ikke kjempe mye handling, men det ble selvfølgelig noe. Jeg bruker ofte å prioritere å handle på de butikkene som vi ikke har i Norge, slik som på Victoria’s Secret. Ja, det er en butikk på Oslo City og en i Karl Johan, men de er ganske mye mindre enn butikkene i USA og England. Så da bruker jeg å plukke med meg en del derifra når jeg først er der! Ellers var jeg innom Primark, bokhandelen Waterstones og en Asics butikk. 

♥ VICTORIA’S SECRET ♥

SONY DSC Processed with VSCO with c1 preset

SONY DSC Processed with VSCO with c1 preset

SONY DSC Processed with VSCO with c1 preset
rosa pyjamas / svart pyjamas / svart, blå og 3 x rosa BH’er / masse truser

WATERSTONES

SONY DSC Processed with VSCO with c1 preset
the brain in minutes / psychology in minutes

PRIMARK

SONY DSC Processed with VSCO with c1 preset
lady og landstrykeren pyjamas

ASICS

SONY DSC
asics gel-nimbus 20 løpesko

Så som dere ser, så ble den største andelen kjøpt på VS. Men det mest overraskende var egentlig at jeg klarte å gå ut av Primark med bare et kjøp, haha! Før brukte jeg å gå helt bananas der siden det er så billig der. Jeg kjøpte meg også nye trillekofferter, men de tenkte jeg å vise i et eget innlegg.

Hva bruker dere å handle i London?

London 2018

Processed with VSCO with c1 preset

Da har vi kommet hjem fra fire fine dager i storbyen London. Vi dro tidlig mandags morgen og kom hjem sent på torsdag. London er en by vi har vært i mange ganger før, men nå er det faktisk en stund siden sist. Det er hele fire år siden jeg var i Englands hovedstad, noe som er alt for lenge! Det vi hovedsakelig bruker å gjøre er jo selvfølgelig å gå i butikker og handle, men vi prøver også å legge inn noen attraksjoner hver gang også.

Processed with VSCO with a5 preset

Vi bor alltid på samme sted når vi er i London, i Holland Park. Der bor vi på et norskt hjem kalt KFUK hjemmet. Det ligger kun få minutter i gåavstand fra undergrunnen. Holland Park ligger sentralt, men i et rolig strøk. Det ligger akkurat utenfor den tetteste bykjernen, men det tar kort tid med kollektivtransport inn til de sentrale områdene.

Processed with VSCO with a5 preset

Utenom handlingen så har vi vært i park, på museum, på kino og spist god mat. Vi dro på museumet “Churchill War Rooms” som er en bunker under bakken som ble brukt av Churchill og medarbeidere under andre verdenskrig. Det var veldig spennende og lærerikt! Den ene kvelden dro vi for å se “Misson impossible – fallout” på en kino i Queensway. Filmen var bra! Det var jo spesielt morsomt at det var scener fra Preikestolen i Norge.

Processed with VSCO with c1 preset

Ellers var vi i China town, på Camden Marked, og i Covent Garden. China town er som navnet tilsier – et lite stykke Kina. Der har de kinesiske restauranter og selger typiske kinesiske ting. Camden Marked er et stort markedsområde hvor de selger ulike småting og har mange eksotiske spiseboder. Covent Garden er et hyggelig område med butikker og restauranter. Alle stedene anbefales hvis dere er i London!

Processed with VSCO with lv01 preset

Vi fant også en Ben & Jerry’s butikk på vår vei, så da måtte jeg kjøpe meg half baked milkshake. Det ble jo selvfølgelig en del innkjøp i løpet av turen, så tenkte jeg kunne vise dem i et eget innlegg. Alt i alt så hadde vi en veldig fin tur, men det er selvfølgelig også godt å være hjemme igjen til egen seng, drikkevann i springen og litt mer gåing, haha! Men vi skal absolutt tilbake igjen.

♥ Nora