Ingen vei tilbake

Her om dagen våknet jeg og tenkte; NÅ, nå er det høst. Sommeren varte jo så sykt lenge. Det ble jo varmt tidlig i mai, og så har det jo vært syden temperatur gjennom hele sommeren. Det har selvfølgelig vært noe kaldere de siste ukene, men det var vel ikke før her om dagen jeg virkelig forsto at nå var det ingen vei tilbake til sommer. Været har jo vært så veldig ustabilt i det siste også. Det har regnet, blåst masse, og vært fare for både det ene og det andre.

Selv om det selvfølgelig er kjipt at sommeren er over, så elsker jeg høsten. Det er noe med innekosen og det å kunne gå i store, gode gensere og jakker. I tillegg så er det noe med at jeg alltid føler at høsten alltid bringer med seg en ny start. Det er nytt skoleår, ny håndballsesong, og dermed også en ny hverdag. I dag har jeg bare vært hjemme og lest pensum, drukket noen kopper te, og tatt det litt med ro. I morgen venter både jobb, fortsettelse på tatoveringen, og så skal vi på middagsbesøk på kvelden. Så her er det full fart i hverdagen, for å si det sånn! Hva har dere gjort i dag?

Den beste lørdagskvelden

Mye latter, skal vi danse, store mengder godteri, pysjbukse og hettegenser, peisen som knitrer, solnedgang og sjøluft – dette er stikkordene som beskriver lørdagskvelden ♥ Det er nesten ingenting som slår en god jentekveld altså! Vi kom tilbake på rommet rundt kl.2000 og da var det bare å hoppe rett i kosebuksa med en gang. Skal vi danse hadde akkurat begynt, så vi var klistret til skjermen under hele programmet. Det ble jo så nervepirrende når det stod mellom Dorthe og Sophie Elise, men vi heiet på Sophie og heldigvis fikk hun være med videre!

Etter sendingen var egentlig de fleste av oss ganske trøtte, så det tok egentlig ikke så lang tid før vi alle sammen gikk å la oss. Det å være på spa hele dagen blir man jo ganske trøtt av, men heldigvis på en god måte. Vi ble jo selvfølgelig liggende å småprate en del på rommene etterpå også, men det ble ikke så sent faktisk. På morgenen spiste vi hotellfrokost, og det må jeg innrømme er det store høydepunktet for meg med å sove på hotell, haha.

Denne helga ble over all forventning, og jeg er helt sikker på at dette må vi gjenta. Hvem vet, kanskje det blir en tradisjon for gjengen vår?
Tusen takk for turen jenter 

Seriestart

I dag er det tusen sommerfugler i magen, for i dag er det nemlig seriestart! Jeg skal spille min første seriekamp på ..4 eller 5 år?! Jeg har spilt håndball i veldig mange år, men så ga jeg meg for noen år tilbake på grunn av skader. Jeg har alltid savnet det i ettertid, og har derfor valgt å begynne nå igjen. Det passet egentlig utrolig bra å begynne nå, fordi mange av lagvenninnnene jeg hadde før begynte nå samtidig som meg. Snakk om flaks! 

I dag spiller vi bortekamp i Son. Jeg skal først på et møte, og så må jeg kjøre direkte i hallen etter det. Man gruver seg alltid litt før første kamp, men så fort vi er i gang utpå banen så roer nervene seg litt hvertfall. Jeg gleder meg SÅ mye til å komme igang igjen. Krysser fingrene for at vi tar med oss poeng hjem igjen ♥ 

Ønsk oss lykke til!

En kveld jeg ikke kommer til å glemme

Se så fin bukett med venninner jeg har! Disse jentene har jeg kjent siden videregående, og selv om det begynner å bli noen år siden nå så passer vi fremdeles på å møtes i ny og ned. Så takknemmelig for dere ♥ På kvelden på lørdag var det på tide med 3-retters middag, som var inkludert i pakken vår. Vi hadde reservert bord kl.1830, akkurat når solen begynte å gå ned.

Forretten var kremet skogssoppsuppe med krutonger. Denne smakte sopp egentlig, enkelt og greit. Så helt OK.

Hovedretten kunne man velge om man ville ha en fiskerett eller kjøttrett. Vi gikk for ytrefilet av kalv med gulrotpuré, aspargesbønner, cognacsaus og røstipotet. Jeg har egentlig bare en kommentar til denne hovedretten: NAM!

Desserten bestod av kokospannacotta med tropisk frukttopping. Jeg er egentlig mest glad i desserter som innehar sjokolade, typ sjokolademousse, brownies og lignende. Så kokospannacottaen var helt OK den også, men hadde foretrukket noe sjokoladebasert.

Vi hadde en helt super kveld. Absolutt en kveld som går inn i minneboka, som jeg ikke kommer til å glemme! Har dere spist 3-retters før?

Dette er noe alle bør gjøre

Altså, FOR en fin helg det har vært! Vi har kost oss fra tidspunktet vi ankom Holmsbu til det øyeblikket vi dro hjem. Vi har gledet oss til den turen her så lenge. Midt mellom skole og jobb, så har dette vært lyspunktet i enden av tunellen. Endelig skulle vi på jentetur med spa, masse godteri og jenteprat ♥ Vi bestilte en pakke på Holmsbu Spa som het Jentetur på Spa – En reise gjennom havet. Denne pakken inkluderte så og si alt vi trengte hele helgen. 

Pakken inkluderte:

♥ en hel villa for oss selv med 3 soverom (6 soveplasser), kjøkken, stue, veranda og flere bad
♥ inngang til spa-avdelingen med svømmebasseng, boblebad, kaldepulk og badstue
♥ håndkle, badekåpe og tøfler til lån
♥ 1 glass musserende vin
♥ 3-retters middag: forrett, middag og dessert
♥ velværepakke med shower gel, body lotion, ansiktsmaske, ansiktskrem osv til alle
♥ frokost

Dere kan lese mer om pakken HER

Alt dette betalte vi kun 1 270 kr for per person. Jeg synes helt ærlig at det er ganske billig! Tenk å få en hel villa alene, inngang til spa, alt av mat inkludert, og så koster det under 1 500 kr per person?! Jeg har vært på flere SPA-steder før, og der har det vært dyrere. Noen av jentene valgte også å ta spa-behandlinger, og dette var selvfølgelig en tilleggskostnad. 

Det å dra på spa en sjelden gang er absolutt noe jeg anbefaler dere alle å gjøre hvis dere har mulighet. Dette får man mange fine minner fra, i tillegg til at man virkelig får ladet opp batteriene slik at man er klar for en ny, travel uke. Hva har dere gjort i helgen?

Nå drar vi!

I dag er dagen da vi endelig drar på jentetur til Holmsbu! Denne jenteturen har jeg gledet meg så lenge til at dere aner ikke. Vi skal bade i spa-avdelingen, spise 3-retters middag og kose oss glugg med godteri, skal vi danse på skjermen og masse girl-talk. I morgen får vi også spist hotell-frokost, og det er hvertfall min favoritt hver gang jeg sover på hotell. Denne helgen er jeg helt sikker på kommer til å havne i minneboka for alltid!

Jeg får også endelig muligheten til å bruke den nye kofferten min. Jeg kjøpte en liten og en stor Samsonite koffert når jeg var i London i sommer. De er så lette å ha med seg på tur da man kan trille de sidelengs også siden de har 4 hjul. I tillegg er de jo også kjempe fine å se på. Jeg har ikke vært på tur siden London og har derfor ikke hatt mulighet til å bruke de før nå. 

Ønsker dere alle en super helg ♥ Hva er deres planer i helga?

Det nyeste tilskuddet til bloggen

Her er det nyeste tilskuddet til bloggen! Etter 7 års trofasthet til mitt SONY alpha a33 kamera, så var det på tide med en liten oppgradering. Hvilket kamera man har er selvfølgelig veldig avgjørende for kvaliteten på bildene på bloggen. Jeg er jo veldig glad i å ta bilder generelt, både til bloggen og utenfor bloggen. I juni oppgraderte jeg telefonen min til en iphone X, som har et veldig godt kamera. Men likevel er det greit å ha et kamera man kan bruke for å få enda bedre bilder. Så si hei til mitt nye CANON EOS M50 kamera ♥ Jeg har egentlig ikke undersøkt ulike kameraer ganske lenge, men jeg kan jo nevne noen punkter som gjorde at jeg gikk for dette.

♥ Det har en skjerm som kan vippes rundt, slik at det er lettere å ta bilder av seg selv.
♥ Det er mer mindre, lettere og mer kompakt enn de fleste speilreflekskameraene.
♥ Det har wifi med bluetooth som gjør at man kan overføre bilder direkte til smarttelefonen og bruke smarttelefonen som fjernkontroll.
♥ Det har kjempe fint design, og er hvitt!
♥ Det skaper bilder og video med god kvalitet.
♥ Det har touch-skjerm.

Dere finner kameraet HERHvilket kamera bruker dere?

Jeg merker stor forskjell!

Da har jeg kommet hjem fra dagens tur til Oslo. I dag hadde vi en tre timers forelesning på morgenen, så jeg var ferdig allerede klokka 12. Når jeg kom hjem spiste jeg litt mat, og så fikk jeg endelig testet det nye kameraet mitt. Og jeg merker SÅ stor forskjell! For det første er det mye enklere å bruke, men jeg merker også stor forskjell på kvaliteten på bildene. Ser dere forskjellen?

Senere i dag kommer en venninne på besøk, og da skal vi lage biff til middag. Vi har fast venne-onsdag i og med at vi samkjører til trening på onsdager. Det faktisk den siste håndballtreningen før første seriekamp! Det killer litt i magen bare å tenke på det.. Endelig er det sesongstart!

Hva er deres planer i dag?

Hva har skjedd siden sist?

Nå er det lenge siden jeg har vært inne på denne bloggen! Hva har egentlig skjedd siden sist? Jo, mye! Jeg skal forsøke å oppsummere det litt for dere nå.

♥ Jeg har trekt to tenner.. Ja, det var ikke til å unngå. Visdomstennene begynte å trøble litt før sommeren. Vi håpet at det skulle gå over, og det gjorde det
   egentlig helt fram til nå.. Så nå er jeg to visdomstenner mindre!

Jeg har kjøpt meg et nytt kamera! For en og en halv uke siden så skulle jeg ta noen bilder til denne bloggen, for å kunne blogge senere på dagen. Når jeg
   skulle skru på kameraet så skjedde det ingenting rett og slett. Jeg vil kanskje anta at batteriet har blitt ødelagt, men i og med at kameraet mitt var 7 år gammelt
   så bestemte jeg meg rett og slett for å kjøpe et nytt et. Jeg skal vise det til dere i et eget innlegg.

Jeg har lært at det kan oppstå jordskjelv i Norge. Altså whaat? Hvordan gikk jeg glipp av dette i min 13 års skolegang på grunnskolen og på videregående?
   Jeg trodde Norge lå midt oppå en plate og dermed ikke var i risikosonen for jordskjelv. Men der tok jeg feil gitt!

SONY DSC

Jeg har blitt frisk! Altså, endelig!! Jeg har vært syk i 3 uker nå, og har dermed gått glipp av masse håndballtreninger. Nå var det virkelig på tide at jeg ble i
   form igjen.

Jeg har tatt en halv tatovering. Jeg har påbegynt en tatovering på skulderen som jeg har ønsket meg i hele 3 år. Det har dermed blitt mye stell på morgenen
    og kvelden i forbindelse med at tatoveringen skal gro fint. Nå ser der ut som at den begynner å komme seg, slik at jeg kan fortsette på den neste uke. Gleder
    meg!

Jeg har jobbet en del. Begge mine deltidsjobber har spurt meg om å jobbe en del, og det har jeg selvfølgelig sakt ja til. For hver vakt jeg jobber kommer vi et
   steg nærmere leilighetsdrømmen, og det er veldig motiverende! I tillegg er jeg veldig glad i jobbene mine. Jeg synes det er veldig hyggelig å komme på jobb,
   og det er alltids et godt tegn!

Så ja, det har skjedd ganske mye siden sist. Nå gleder jeg meg masse til å lære meg å bruke det nye kameraet, og da vil det bli mye bedre bilder her inne!

9 ting jeg vil gjøre i september

1. Feire søsteren min sin bursdag  Den ene søsteren jeg har fyller år akkurat rett etter månedsskiftet, og det må selvfølgelig feires. Da blir det nok en middag på restaurant en dag før eller etter, også tar jeg henne med ut på kafé etter skolen en dag. Vi går faktisk på samme universitet, believe it or not!

2. Drikke min første kopp kakao for høsten ♥ September er den første “høst” måneden for min del, og endelig kan jeg dukke ned i kakao koppen! Jeg drikker _utrolig_ mye kakao i høst/vinter månedene, og september er ikke et unntak. Krem er også et must på toppen. 

3. Dra på jentetur til Holmsbu hotell & spa ♥ Jentegjengen drar offisielt på sin første get-away jentetur uten gutta! 22-23. september er det no-guy zone og kun jenteprat og kos. Vi leier en hel villa, tar med oss nattøy, badetøy og kosesokker, og kjøper inn masse godis!

SONY DSC

4. Komme inn i treningsrutiner ♥ Jeg meldte meg inn i et nytt treningssenter i juli, men dit har det ikke blitt mange turer.. Det startet med at jeg ble syk over en lang periode, og etter det så ble det skolestart og håndballcup osv. September er derimot en roligere måned, så nå har jeg muligheten til å kick-starte treningen igjen. Jeg har ikke noe spesielt mål med treningen, men ønsker å prøve og være litt aktiv hver dag. 

5. Fordype meg i psykopatologi ♥ I oktober har jeg eksamen i psykopatologi, og september skal brukes til å leseleselese og skrive gode notater. Eksamen er heldigvis sent i oktober, men det kan være greit å ha notatene på plass allerede i september. Jeg _hater_ å være sent ute med ting, så ved å stå på litt ekstra i september så kan jeg ta det litt mer med ro i oktober. 

6. Ta en ny tatovering ♥ Allerede i morgen skjer det! Da skal jeg ta rosene jeg har ønsket meg i snart 2 år. Gleder meg til å vise dere hvordan den blir.

SONY DSC Processed with VSCO with hb1 preset

7. Finne frem høstklær, og pakke bort sommerklær ♥ Det er på tide å pakke bort de lette sommerkjolene og finne fram ullblandinger og langbukser. Jeg ELSKER høstmote, så jeg gleder meg max til å finne fram alt som er vinrødt, grått og beige. Støvlettene og timberland turstøvlene skal finnes frem, og birckenstock sandalene og tomsene skal pakkes bort.

8. Ha fokus på kosthold ♥ Jeg er super flink med kosthold i perioder, og så sklir det helt ut. I september vil jeg i sammenheng med fokus på trening prøve å fokusere på å spise sunt og variert. Det betyr ikke at jeg ikke skal spise godsaker og godteri, men det betyr at jeg skal prøve å ikke spise det veldig ofte.

9. Se på bloggerne på tv2 ♥ SOM jeg gleder meg til en ny sesong med bloggerne på tv2! Jeg gleder meg masse til å se igjen kjente ansikter, men jeg gleder meg også til å se de nye deltagerne. Jeg kommer til å være klistra til skjermen ved hver sending as I always am.

Hvilke planer har du for september?