Vi feirer 23 år

Se for en fin bukett med venner jeg har! På lørdag feiret vi Julies 23 år. Jeg og Julie har kjent hverandre helt siden det første året på videregående, så det blir vel omtrent i 7 år snart. Vi startet kvelden med litt prating, pølser i brød og drikke. Det er alltid så hyggelig å oppdatere hverandre på hva som har skjedd siden sist. Det er jo ikke så ofte man møtes når man bor i ulike byer, går på ulike studier, har ulike deltidsjobber, familier, og nesten alle har kjærester. Det er derfor veldig ofte mye å oppdatere hverandre på når vi først møtes, haha!

Utover kvelden spiste vi godis og spilte “Alias” og “Ryktet går”, har dere spilt de før? Hvis ikke så bør dere prøve de! Spesielt “Ryktet går” er veldig morsomt ♥ Ellers var det bare god stemning hele kvelden lang. Som dere ser så ble også en del av kjærestene med å feiret også, og det er jo alltid hyggelig at de blir med noen ganger også. Vi dro ikke hjem så veldig sent siden jeg hadde håndballkamp dagen etter. Selv om den ikke var før i 15-tiden er det greit å være uthvilt til kampdag uansett. 

Hvordan var deres helg?

Hva gjør man når man ikke har planer på nyttårsaften?

2018 var det året jeg for en gang skyld ikke hadde planer på nyttårsaften. Jeg og Anders har i flere år arrangert nyttårsaften hjemme hos oss, men i år følte vi rett og slett ikke for å arrangere nyttårsaften. Anders feiret derfor med kompisene sine, og jeg vurderte både det ene og det andre. Men akkurat i år så følte jeg ikke for å feire nyttårsaften på fest. Jeg ønsket å ta det med ro, og bare kose meg. Jeg inviterte derfor med meg mamma på Grand Hotel og nyttårsfeiring i Oslo ♥

Vi startet feiringen med å dra på “A star is born” på kino. Filmen var veldig fin, men også litt fæl. Dere som har sett den vet hva jeg mener. Deretter sjekket vi inn på en av de fineste hotellene i Oslo. Jeg har virkelig drømt om å bo her i årevis, men jeg har aldri tatt steget og faktisk gjennomført det. Hotellet er jo råfint og super lekkert! De har til og med en mann som åpner hoveddøra til hotellet! Vi hadde et “Grand Petite” rom, som er Grand Hotel sitt standardrom, men bare se så fint det er ♥ Den ene nedturen var at SPA avdelingen var stengt fordi det var helligdag.. men det får vi ta igjen. 

Litt utpå kvelden spiste vi biff med søtpotetfries, sopp og berniessaus på Jensens Bøfhus ved stortinget. Det var veldig godt! Så tok vi turen ned til Aker Brygge ved midnatt. Vi stilte oss på toppen av en haug og så alt, og da mener jeg ALT. Oslo kommune sender opp felles raketter fra en båt utpå vannet, og det var fantastisk fint å se på. Bare se på bildene! ♥

Alt i alt hadde vi en veldig fin nyttårsfeiring! Hvordan var deres nyttårsfeiring?

Vår første jul sammen

Jeg har fremdeles ikke fortalt dere hvordan julen 2018 var! I år var faktisk det første året jeg og Anders feiret jul sammen. Vi har vært sammen gjennom flere juler, men det å feire jul sammen har vi ikke gjort – før nå. Vi feiret julen hjemme hos meg i år, sammen med søsteren min og mammaen min. Vi er ikke så mange mennesker, men det bruker å være veldig hyggelig selvom.

Vi startet julaften på tradisjonelt vis; i nattpysjen foran TV’en. Mange er opptatt av å se “tre nøtter til askepott”, men jeg er egentlig mer opptatt av å se mikke mus og donald duck! Det beste med julaften for min del er nettopp å slappe av i nattpysjen og se på tegneserier ♥ Etterhvert byttet vi til finstasen, som innebar kjoler for jentene og dress for gutten.

Vi bruker verken å spise pinnekjøtt eller ribbe, men spiser heller and med hasselbakte poteter, grønnsaker og saus. Det er kanskje litt uvanlig, men jeg tenker at alle må få lov å spise maten nettopp den familien liker. Det er ikke noe poeng i å spise masse mat man ikke liker på julaften “bare” fordi det er tradisjon. Vi hadde alt i alt en veldig fin julaften. Vi fikk også veldig mye fint i gaver ♥

Hvordan var deres julaften?

Når man starter det nye året på best mulig måte

Hei dere, og vel overstått ferie ♥ Jeg er endelig tilbake etter flere ukers pause. Det har vært en travel høst, for å si det mildt. Jeg hadde tre eksamener, og alle eksamenene har gått min vei. For en god følelse! Dette har derimot krevd mye tid av meg, i tillegg til at jeg har jobbet min vanlige turnus. Konsekvensen har vært at det har vært lite tid til bloggen. Men frykt ikke, jeg har tatt en del bilder i ferien selvom. 

Det nye året startet med en gang! Allerede 2. januar dro jeg og en av mine beste venninner på besøk til en av mine andre gode venninner. Vi hadde 3 fantastiske dager i Bergen hvor vi jobbet med prosjekt X (avslører for dere senere), spiste masse god mat, gikk på turer og utforsket byen. Jeg ELSKER å omringe meg med mennesker som er gjennomgående positive, og det er disse to venninnene mine. Det som er så herlig med dem er at begge er kjempe fleksibel, og prøver å se det positive i alt. Det skaper alltid den beste stemningen ♥

På vei til Bergen bestemte jeg og Malin oss for å spise frokost på Jamie Olivers restaurant. De hadde ferske smoothies som smakte kjempe godt! Vi bestilte også en toast og en bagett, som også var veldig gode. Vi fløy med Norwegian siden de har rabattkoder for de som er under 26 år gammel. Vi betalte bare 299kr per vei. Det er jo nesten ikke dyrere enn å dra tur-retur Oslo! Så for alle dere under 26 år, sjekk prisen for fly billetter med rabattkoden UNDER26 hos Norwegian (ikke reklame, kun et tips).

Ønsker dere alle en fin lørdag ♥