Tilbake dit James Bond var

I løpet av vårt opphold i Phuket tok vi en utflukt, nemlig å dra dit agent 007, kanskje mer kjent som James Bond, var under innspillingen av en av scenene i filmen “The Man with the Golden Gun” 🔫 Vi startet utflukten med å bli hentet av buss på hotellet, før vi kjørte båt utover i havet. Det var så mye å se på! Vi kjørte i rundt en time, og da fikk vi se store deler av området rundt ☀️  Det var veldig varmt den dagen vi dro på utflukt, men heldigvis hadde båten “tak” som lagde skygge.

Det første stoppet skjedde ved en større båt hvor vi kunne være med på padle tur. Vi padlet under en grotte og langs en fjellvegg og tilbake igjen. Deretter kjørte vi videre til “James Bond”-øya. Når vi ankom fikk vi være der en halvtime før vi skulle videre. Vi fikk tatt de obligatoriske turist bildene, så shoppet vi litt i bodene som var på øya 🌏


Etter vi hadde utforsket øya, gikk turen videre til “Fisherman’s Village” som var en “by” som var bygd på vannet. Her hadde de faktisk både barnehage, skole og lege. Der ble vi servert lunsj. Den var ikke veldig til å skryte av, men den var helt ok. Etter vårt opphold i “Fisherman’s Village” kjørte vi båten tilbake, og tok bussen tilbake til hotellet.

Nora Hjelde

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg